Άρθρο του Ελευθέριου Νταβαρέλα | Emunctorology – Η επιστήμη της αποτοξίνωσης

Άρθρο του Ελευθέριου Νταβαρέλα | Emunctorology - Η επιστήμη της αποτοξίνωσης

Έχετε ακούσει τη λέξη “Emunctorology“;  Όχι; Εμείς την μελετάμε και την σπουδάζουμε τα τελευταία χρόνια. Είναι η επιστήμη της Αποτοξίνωσης. 

Πρόκειται για μια σύνθεση της παραδοσιακής πρακτικής, της φυσικοπαθητικής ιατρικής και της σύγχρονης επιστήμης που παρέχει μια πολυσυστηματική κατασκευή που επιτρέπει την ολοκληρωμένη μελέτη των αποβλητικων-απεκκριτικών οργάνων, τις λειτουργικές τους σχέσεις, το ρόλο που διαδραματίζουν στη διατήρηση της φυσιολογικής φυσιολογίας (ομοιόσταση) μέσω της εξάλειψης των αποβλήτων και των τοξικών ουσιών, την παθοφυσιολογία (που συμβαίνει εάν τα πυρομαχικά λειτουργούν μη βέλτιστα ή είναι άρρωστα) και τις κλινικές στρατηγικές που χρησιμοποιούνται στη σύγχρονη Φυσικοπαθητική ιατρική για τη θεραπεία, τη θρέψη, τονοποίηση, τόνωση και καταστολή των αποβλητικών – απεκκριτικών οργάνων στη διατήρηση της καλής υγείας.  

Restart Detox Program by Hydraspa Η καλή υγεία δεν είναι απλά η απουσία ασθένειας, αλλά περιλαμβάνει τη φυσική, διανοητική, και πνευματική ευεξία. Καλή υγεία σημαίνει υγιές σώμα χωρίς τοξίνες ή τοξικές ουσίες, οι οποίες είναι συχνά πρόδρομοι των φυσικών ασθενειών και η πρώτη αρχή της καλής υγείας είναι να ελευθερωθεί το σώμα σας από τις τοξικές ουσίες και τις τοξίνες. 

Τι είναι οι τοξίνες και τι οι τοξικές ουσίες

Ο όρος «τοξίνη» αρκετά συχνά χρησιμοποιείται λανθασμένα όταν γίνεται αναφορά στις «τοξικές ουσίες», ουσίες δηλαδή που εισέρχονται και προκαλούν βλάβες στον οργανισμό. Οι τοξικές ουσίες μπορεί να προέρχονται από βιομηχανοποιημένα τρόφιμα, το νερό ακόμα και τον αέρα και δεν παράγονται από ζωντανούς οργανισμούς. 

Τι προτείνουμε

Με 9 διαφορετικά εξειδικευμένα Detox προγράμματα, όλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε οργανισμού, βρίσκουμε την ισορροπία μεταξύ σώματος – πνεύματος – νου.

Με σχεδιασμό εξειδικευμένων Detox Wellness Retreats, τα οποία παρέχουν εξατομικευμένα προγράμματα.

Με ειδικούς συμβούλους ευεξίας, διαφόρων ειδικοτήτων, που είναι δίπλα σας όχι μόνο κατά την φυσική παρουσία σας, στον χώρο αλλά και με υποστήριξη & συμβουλευτική και μετά το πέρας των προγραμμάτων σας.

λίγα λόγια για τον Ελευθέριο Νταβαρέλα

Ο Ελευθέριος Νταβαρέλας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις παραδοσιακές κινέζικες πολεμικές τέχνες, κάτι που ήταν και άμεσα συνδεδεμένο με την κουλτούρα των Ασιατικών Εναλλακτικών Θεραπειών.

Μεγαλώνοντας αποφάσισε να μελετήσει σε βάθος τις επιστήμες των παραδοσιακών τεχνικών θεραπείας, όχι μόνο της Ασίας αλλά και της Ελλάδας. Σπούδασε στην Αγγλία Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και παράλληλα Εναλλακτικές Θεραπείες, ενώ ταξίδεψε ανά τον κόσμο σε διάφορες χώρες και πολιτισμούς, τόσο για επαγγελματικές προτάσεις, όσο και για την επιμόρφωση των γνώσεων του.

Είναι επίσημος θεραπευτής στο διεθνές ωτοβελονιστικό πρωτόκολλο αποτοξίνωσης NADA καθώς και κλινικός βοτανοθεραπευτής, με συνεχή εκπαίδευση, όπως και εκπαιδευτές Tai Chi Chuan & Qi Gong, αναγνωρισμένος από τον AACP (Acupuncture Association of Chartered Physiotherapists) της Αγγλίας. Για αρκετά χρόνια ήταν Spa Manager και VIP Wellness Consultant σε Κέντρα Ευεξίας , διαφορών χωρών, ώσπου τον Οκτώβριο του 2020, άνοιξε τον δικό του χώρο, στη Δράμα, το Hydraspa, το οποίο είναι μια πολύπλευρη φιλοσοφία και ένα όραμα.

Ένα όραμα που ταξιδεύει σε κάθε μέρος της Ελλάδος, μέσα από τις εξατομικευμένες ανάγκες του καθένα και συνειδητοποιώντας πως η Ευεξία δεν είναι πολυτέλεια αλλά καθήκον. Γιατί έτσι λειτουργεί και αποδίδει ο οργανισμός μας. Έτσι λειτουργεί και αποδίδει η κοινωνία.

NADA (National Acupuncture Detoxification Association) Official Members 

www.hydraspa.gr

Τ. 2521402762 #wellness #detox #spa #goodvibes #holistichealth #herbs #energyhealing #acupuncture #detox #emunctorology #wellness #herbalmedicine #healthylifestyle #retreats

Κείμενο – Φωτογραφίες: Ελευθέριος Νταβαρέλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!